Vier de iconische nalatenschap van Kobe Bryant in NBA 2K24 met Mamba moments

Recreëer een aantal van de meest memorabele momenten uit Kobe Bryant’s legendarische 20-jarige carrière in de NBA

2K heeft vandaag details onthuld over het nieuwe speltype MAMBA MOMENTS in NBA 2K24. Van monumentale individuele prestaties tot knappe, zwaarbevochten playoff-overwinningen, spelers kunnen Kobe Bryants killerinstinct op het hardwood gebruiken door zeven speelbare momenten uit zijn illustere carrière na te spelen.

MAMBA MOMENTS introduceert een aantal van Kobe Bryant’s meest iconische ervaringen, waaronder:

  • Het NBA driepuntrecord. In 2003, Kobe’s recordbrekende three-point schietprestatie tegen de Seattle Supersonics, waarbij hij 12 van zijn 18 pogingen van achter de arc wist om te zetten.x
  • De koning van Sac. Kobe stond met 3-0 voor tegen de Sacramento Kings en gooide de hoop van de rivaal op postseason dicht met een opmerkelijke 48 punten en 16 rebounds. De toen pas 22-jarige drievoudig All-Star bewees dat het podium niet te groot voor hem was.
  • 62 punten, drie kwarten. Kobe scoorde 62 punten in drie kwarten tegen Dallas in 2005, scoorde het hele Mavs-team in zijn eentje en leidde de Lakers naar een overweldigende overwinning.
  • Driepuntendraai leidt tot 65-puntenwedstrijd. De 65-punten van de Black Mamba op de weg naar Portland stuwden de Purple and Gold naar een overtime-overwinning in maart 2007.
  • 2010 NBA Finals Game 7. Kobe wilde voor het eerst sinds het begin van de jaren 2000 weer titels winnen en deed een beetje van alles tijdens zijn koppelingsprestatie tegen Boston.

NBA 2K24 staat momenteel gepland voor een release op 8 september voor de PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc-platforms.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password