Vier de feestdagen met nieuwe It Takes Two-merchandise

EA en Hazelight openen een nieuwe merchandise-winkel van It Takes Two om de lancering van de game op Nintendo Switch te vieren. Het geeft spelers deze feestdagen meer manieren om samen beter te zijn.

Vanaf vandaag kunnen spelers de nieuwe merchandise-winkel van de game bezoeken om exclusieve It Takes Two-merkartikelen te kopen. De winkel heeft onder andere T-shirts van Moon Baboon, Cutie, Cody, May en Dr. Hakim, een sjaal, muts en mok voor de koudere dagen. Ook is er een stickerpakket beschikbaar en is het mogelijk om speldjes te kopen. Daarnaast kunnen spelers vanaf vandaag knuffels van Cutie de olifant pre-orderen. Het populaire personage valt in februari 2023 op de mat.

It Takes Two, oorspronkelijk ontwikkeld door het met een BAFTA bekroonde Hazelight Studios en uitgegeven onder het EA Originals-label, is onlangs uitgebracht voor Nintendo Switch met ondersteuning voor nieuwe talen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password