Vier de feestdagen in GTA Online met sneeuw in Los Santos, gratis cadeaus, verzamelbare sneeuwpoppen en nog veel meer

De Festive Surprise brengt evenveel vreugde als chaos naar Southern San Andreas. Lokale bedrijven en gebouwen zijn gehuld in kerstversieringen, terwijl op het weer een zeldzame deken van sneeuw wordt voorspeld voor het grote Los Santos-gebied. Naast de versieringen melden de leden van Weazel News een reeks overvallen door een lokale overlastgever en gespannen confrontaties op Weazel Plaza.

Door de nachtelijke sneeuwval is een leger sneeuwmannen opgedoken in Southern San Andreas. Als je er een ziet, geef dan toe aan je instincten. Luister naar de sleebellen om deze winterse indringers te vinden en vernietigen en GTA$ en RP te verdienen. Zoek en vernietig ze alle 25 om 125.000 GTA$ extra te verdienen en een Snowman Outfit te ontvangen als herinnering aan wie de baas is.

Misdaad piekt rondom de feestdagen: iedereen heeft natuurlijk veel geld. Pas dus op voor The Gooch, een gemene opportunist die nu door de straten zwerft, en zich verstopt in de schaduw om de zakken van nietsvermoedende spelers te legen en zwaar lichamelijk letsel toe te brengen. Vecht met succes een verrassingsaanval van hem af voordat hij je van je waardevolle spullen beroofd, en ontvang een kleine GTA$-bonus en The Gooch Mask.

Het Weazel News Holiday feest is naar verluidt ontspoort dit jaar. Houd de lucht boven Weazel Plaza in de gaten voor overvallers in een spannende schietpartij met een LSPD-helikopter. Doe mee, beroof de dieven van hun portemonnee en pak een gloednieuw wapen dat past bij jouw burgerlijke heldendaden. Als je de aanvallers permanent het zwijgen oplegt, verdien je ook een Season’s Greetings skin voor de Pistol MK II, die je kan toepassen in elke Weapons Workshop.

De Candy Cane en meer Festive Surprise-cadeaus

De Kerstman heft zichzelf overtroffen deze feestdagen. Log deze week in en ontvang allerlei cadeaus, waaronder de Candy Cane, plus extra benodigdheden en accessoires om de vakantiechaos te vergroten. 

Dubbel GTA$ bij Acid Lab Sell-missies

Dax en de Fooliganz helpen om de gecombineerde krachten van de hippies en The Lost MC te bestrijden is nog maar het begin: haal cruciale voorraden binnen en onderschep ze met alle mogelijke middelen, bouw en verspreid krachtige psychedelica onder het volk om Acid Lab Sell-missies te voltooien en dubbel GTA$ te verdienen.

Driedubbel GTA$ en RP bij Beast vs. Slasher

Het is een eeuwenoud verhaal: een team van bovennatuurlijke Beasts moet hun kracht en behendigheid gebruiken om de achtervolgende Slashers te slim af te zijn. Winnen of verliezen, beide teams lopen weg met driedubbele beloningen tot 28 december in het feestelijke Beast vs. Slasher.

Dubbel GTA$ en RP bij Races

Stel jezelf voor dat je over de finish komt, hele seconden eerder dan de concurrentie en adrenaline die door je lijf giert. Het voelt goed, nietwaar? Ga nu achter dat gevoel aan en verdien de komende zeven dagen dubbel GTA$ en RP bij alle door Rockstar gecreëerde, Rockstar geverifieerde en Community Series Races.

Alleen op PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Premium Test Ride: Imponte Arbiter GT

Bezoek Hao’s Special Works om je auto te versieren met superieure prestaties en bekijk de Premium Test Ride van deze week, een Imponte Arbiter GT Muscle Car met een stapel aan prestatieverbeterende upgrades.

De HSW Time Trial van deze week

Zodra Hao klaar is met je voertuig test je hem op het lange stuk tussen Nort Chumash en Palomino Highlands in de HSW Time Trial van deze week.

Premium Deluxe Motorsport en Luxury Autos Showrooms

De line-up van voertuigen in Simeon’s Premium Deluxe Motorsport showroom van deze week bevat een selectie aan auto’s die zijn gewikkeld in seizoensgebonden, tijdelijk beschikbare liveries. Bezoek Simeon’s Showroom om de volgende van dichtbij te bekijken:

 • Ocelot Ardent (Sports Classics) gehuld in een Tartan limited-time livery
 • Vapid Clique (Muscle) voorzien van een Merry Cliquemas limited-time livery 
 • Maxwell Vagrant (Off-Road) aangekleed in een blauwe Tartan limited-time livery 
 • Ocelot Stromberg (Sports Classics) 30% korting 
 • Pegassi Toros (SUV)

Kom langs bij de etalage van de Luxury Autos showroom om de nieuwe Annis 300R Sports Car (die in aanmerking komt voor Imani Tech upgrades), die enkel beschikbaar is tot 28 december, en de Överflöd Entity MT Super Car (beschikbaar voor HSW-upgrades) te bekijken.

Andere aanbiedingen voor voertuigen deze week

Bezoekers van The Diamond Casino & Resort kunnen deze week een keer per dag aan het Lucky Wheel draaien om kans te maken op verschillende prijzen, zoals de hoofdprijs van deze week: de Pfister Comet Safari Sports Car, gehuld in de feestelijke Deck The Halls limited-time livery.

Wie vijf dagen achter elkaar elke dag een LS Car Meet Race wint, krijgt de sleutels van een Pfister Comet S2 Cabrio Sports Car in de Santa’s New Sled limited-time livery. Bezoekers van de car meet kunnen ook de Übermacht Revolter Sports Car met Tartan-livery, de Pegassi Infernus Classic Sports Car (30% korting) en de Declasse Drift Tampa Sports Car (30% korting) uitproberen.

GTA+

GTA+ leden kunnen genieten van een nieuw pakket voordelen als aanvulling op de First Dose van de Los Santor Drug Wars

 • Gratis Acid Lab Upgrade voor de nieuwe MTL Brickade 6×6 Service Car en 50% snellere Acid productiesnelheid
 • Een Buckingham Alpha-Z1-vliegtuig en LSIA Hangar A17 
 • 1.5X GTA$ en RP bij First Dose-missies
 • 1.5X GTA$ bij Payphone Hits en Assassination bonussen
 • Gratis Holiday kleding, inclusief de Have You Seen Me? Sweater, Red-nosed outfit, en Nutcracker outfit 
 • En nog veel meer…

Bezoek voor alle details de GTA+ website.


Kortingen:

Ga niet met lege handen de besneeuwde chaos in. Krijg 50% korting op de Homing Launcher en Proximity Mines en bespaar op geselecteerde voertuigen.

Voertuigen: 30% korting

 • Declasse Drift Tampa (Sports)
 • Pegassi Infernus Classic (Sports Classics)
 • Obey Tailgater S (Sedan) 
 • Declasse Granger 3600LX (SUV)
 • JoBuilt Velum 5-Seater (vliegtuig)
 • Pegassi Toros (SUV)
 • Benefactor Schafter V12 (Armored) (Sedan)
 • Ocelot Stromberg (Sports Classics)  
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password