Vier de F1 2019 Anniversary Edition met gloednieuwe trailer

Vanaf vandaag kunnen F1-fans met elkaar de strijd aangaan in F1 2019. Naast F1 2019 Legends Edition, die eerder deze week uitkwam, ligt vanaf vandaag ook de F1 2019 Anniversary Edition in de winkel.

Nieuwe toevoegingen
Met de nieuwste editie van de Codemasters F1 game hebben spelers de beschikking over de nieuwste toevoegingen zoals: het 2018 FIA Formula 2 Championship, een nieuwe Career Mode met driver transfers en klassieke reacebolides waaronder: de Lotus 72D uit 1972, de McLaren MP4/4 uit 1988, en de Red Bull RB6 uit 2010. Competitieve gamers kunnen hun hart ophalen met de integratie van de F1 New Balance Esports Series in de game.

Launchfeest
Op zondag 30 juni wordt de lancering van de gloednieuwe racegame van Codemasters officieel gevierd bij de Ziggo F1 Live waar duizenden F1-fans bij elkaar komen in de Ziggo Dome om Max Verstappen aan te moedigen tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. Bezoekers krijgen voor aanvang van de race de mogelijkheid om aan de hand van F1 2019 in een racesimulator een snelle rondetijd neer te zetten. Bezoekers met de snelste rondetijden gaan naar huis met de gloednieuwe racegame. Om het publiek alvast in de stemming te brengen gaat de top van de Nederlandse F1-esports op het hoofdpodium de strijd tegen elkaar aan in F1 2019.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password