Vier 10 jaar Hearthstone in Warcraft Games

De tavernes in heel Azeroth bruisen van vreugde en iedereen is uitgenodigd om mee te vieren nu Hearthstone 10 jaar bestaat.

Om deze gedenkwaardige gebeurtenis te vieren en de aftrap te geven voor ons jaar van Warcraft, een universum dat later dit jaar zijn eigen 30e verjaardag viert, kunnen spelers in al onze games genieten van verschillende activiteiten en beloningen ter herinnering aan de kaartspelende hoofdrol van Warcraft.

In Hearthstone:
Voor het geval je het gemist hebt, veel van Hearthstones 10e verjaardagsaanbiedingen zijn al beschikbaar voor spelers en omvatten:

 • 12 speciale kaarten met een cadeaukaart voor elke klasse en een extra speciale kaart: Harth Stonebrew!
 • Een speciaal beloningsspoor in het spel om gouden versies van de 12 cadeaukaarten te verdienen en zelfs een speciale Verjaardagsmunt.

Vanaf vandaag kunnen spelers ook beginnen met hun in-game zoektochten om een speciale 10-jarige Verjaardagskaart terug te verdienen!

Tot slot kunnen fans van Hearthstones repertoire aan muzieknummers een nieuwe video bekijken op het Hearthstone YouTube-kanaal. Daarnaast kunnen spelers nu genieten van de eerste aflevering van Music from the Tavern, 30 in-game nummers die nu beschikbaar zijn om te streamen op Spotify, Apple Music en YouTube, met nog twee geplande later dit jaar.

In World of Warcraft:

Er staan WoW-spelers die mee willen doen aan de viering allerlei beloningen en activiteiten te wachten:

 • Fiery Hearthsteed mount: Vanaf vandaag tot 14 mei kunnen spelers Hearthstone proberen om deze mount te verdienen, een eerbetoon aan de originele Hearthsteed mount die te verdienen was toen Hearthstone voor het eerst werd gelanceerd. Spelers moeten de Hearthstone tutorial hebben voltooid om in aanmerking te komen voor deze mount en spelers die dat al hebben gedaan hoeven alleen maar in te loggen op Hearthstone.
 • Doe mee aan toernooi-evenementen van Hearthstone: Vanaf vandaag tot en met 18 maart vinden deze in-game evenementen plaats in Stormwind Harbor, Durotar (buiten Orgrimmar) en Valdrakken waar spelers een ronde Hearthstone binnen WoW kunnen spelen! Blijf lang genoeg hangen tijdens de toernooien en spelers zullen een speciale ontmoeting met Whizbang zien (vergelijkbaar met het Treasure Goblin Diablo IV launch event) waarin extra speciale beloningen te verdienen zijn, zoals:
 • Compass Rose Mount
 • Sarge Pet
 • Hearthstone Game Table Toy
 • Collector’s Carryall 32-Slot Bag
 • The Tavern’s Tabard
 • Hearthstone: Stone of the Hearth
 • Taverner’s Belt transmog

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password