Verzamelen, vechten en evolueren! Kādomon: Hyper Auto Battlers lanceert vandaag op Steam Early Access

Stel een geweldig team samen van machtige monsters en word de ultieme Kādomon trainer in Kādomon: Hyper Auto Battlers, een gloednieuwe roguelike auto battler om monsters te verzamelen, vandaag beschikbaar op Steam Early Access.

Betreed een levendige wereld vol schattige, eigenzinnige en moedige monsters en kom meer dan 200 Kādomon tegen om te vangen, te bevechten en te trainen. Evolueer je Kādomon om hun vaardigheden te verbeteren en neem het op tegen rivaliserende teams in strategische confrontaties. Vecht tegen supergrote eindbazen, vind zeldzame misdrukken, vul je Kādodex aan, ontdek machtige Hyper Evolutions en laad je Kādomon op met krachtige buffs om het ultieme onstuitbare team te worden.

Koop Kādomon: Hyper Auto Battlers tijdens de introductieweek voor 10% extra korting, plus een vrijgespeelde misprint voor Beleaf, Monku en Creeze. Deze misdrukken zijn direct speelbaar voor iedereen die de game tijdens de introductieweek koopt, zodat spelers vanaf het begin van hun Kādomon-avontuur kunnen strijden met deze zeldzame varianten in hun team.

Kādomon: Hyper Auto Battlers lanceert met meer dan 200 Kādomon om te verzamelen, en er komt nog veel meer tijdens Early Access, naast extra Kādomon-types, nieuwe gameplayfuncties en verbeteringen in de levenskwaliteit.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password