Verzamel, vecht en evolueer je ultieme monsterteam in Kādomon: Hyper Auto Battlers, een Roguelike om monsters te temmen, binnenkort op pc

Vecht, verzamel, train en evolueer je Kādomon om je dreamteam samen te stellen en een kampioen monstertrainer te worden in Kādomon: Hyper Auto Battlers, een Monster Taming Roguelike Auto Battler die binnenkort naar PC komt.

Speel vandaag nog de demo om de geweldige wereld van Kādomon te ontdekken, word lid van de community op Discord en voeg Kādomon: Hyper Auto Battlers toe aan je Steam Wishlist om op de hoogte te blijven van de lancering van de game.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password