Verzamel, vecht en evolueer een geweldig team van machtige monsters in de Kādomon: Hyper Auto Battlers Prologue, gratis vanaf 1 februari

Begin je reis door de ontzagwekkende wereld van Kādomon en zet de eerste stappen om een kampioen monstertemmer te worden in de Kādomon: Hyper Auto Battlers Prologue, een gratis speelbare proloog van de aankomende roguelike waarin monsters worden bevochten, die je vanaf 1 februari kunt downloaden op Steam.

Wil je nog eerder spelen? Begin de strijd vandaag nog door lid te worden van het officiële Kādomon Discord. Alle leden van het officiële Discord van de game worden vanaf vandaag uitgenodigd om de Kādomon: Hyper Auto Battlers Prologue te spelen, waardoor fans tot 10 dagen voor de officiële lancering al toegang hebben.
Spring in de Kādomon: Hyper Auto Battlers Prologue om 60 geweldige Kādomon te ontdekken, waaronder 3 maximale evolutie Hyper Evolutions, en stel je monstergevechten op de proef in gevechtsevenementen, mini-eindbaasgevechten en een supergroot gevecht tegen de machtige Queen Bee, Queenstruction.

Ontmoet een reeks schattige, eigenzinnige en moedige monsters, ontdek hun unieke eigenschappen en versterk je team om het op te nemen tegen elitevijanden. Speel nieuwe Kādomon vrij, vecht tegen mega-tegenstanders en versterk je monsters met supercharged buffs en effecten om het ultieme onstopbare team te worden in deze eerste blik op de aankomende monstertemmer.

Kādomon: Hyper Auto Battlers is ontwikkeld door de Australische indiestudio Dino Rocket en uitgegeven door Fireshine Games, het indie-uitgeversteam achter de grote hits Core Keeper, Shadows of Doubt en meer. Het is een levendige roguelike auto-battler die spelers uitdaagt om een geweldig team van machtige monsters samen te stellen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password