Verzamel je bemanning en maak het grote leegschip klaar! Warhammer 40.000: Rogue Trader is nu uit

De dag is gekomen om je in de leegte te storten. Owlcat Games kondigt met trots aan dat Warhammer 40,000: Rogue Trader nu verkrijgbaar is op PC, Mac, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Beërf de troon van Lord Captain en voer het bevel over een gevarieerde bemanning van metgezellen terwijl de mysteries, conflicten en onrust van de Koronus Expanse het dappere (of waarschuwende) verhaal van House von Valancius omlijsten.

Warhammer 40:000 Rogue Trader is de volgende hoogwaardige turn-based WRPG-titel van ontwikkelaar Owlcat Games. Spelers kruipen in de huid van de Rogue Trader, de leider van een machtig starfaring voidship en zijn bemanning. Of het nu gaat om diplomatie met pas ontdekte planeten, het leiden van de frontlinie in beurtgebaseerde tactische gevechten of spannende gevechten met piraten en afvalligen, het lot van de Rogue Trader ligt echt in hun eigen handen.

Een Rogue Trader is zo sterk als zijn bemanning, en Warhammer 40,000: Rogue Trader biedt tal van opties uit het Warhammer 40,000-landschap. Misschien leidt een star vasthouden aan de Keizerlijke Geloofsbelijdenis hen naar de vrome strijdzuster Argenta of de onstuitbare ruimtewolf Ulfar. Zien ze de waarde in van de meer onconventionele bemanningsleden zoals Idira, een onbestrafte Psyker, of Cold Trader Jae? Of zullen ze hun autonomie als Rogue Trader tot het uiterste oprekken door samen te werken met de Aeldari Ranger Yrliet of zelfs Drukari Dracon Marazhai? Het maakt niet uit wie de bemanning van de Rogue Trader omvat, de relaties en dynamiek die de speler met en onder elkaar vormt, kunnen leiden tot triomf of rampspoed.

Warhammer 40.000: Rogue Trader stelt spelers in staat om het verhaal van de game op hun eigen manier vorm te geven, met drie verschillende paden en talloze manieren om ze te bewandelen. Elk pad roept moeilijke vragen op, stelt de vastberadenheid van de speler op de proef en bepaalt het lot van de Rogue Trader, zijn bemanning en de hele Koronus Expanse. Wordt het een verhaal over de overwinning van het Imperium, de legende van een afvallige zwaardvechter of de opkomst van een nieuwe kampioen van Chaos?
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password