Very Little Nightmares+ is nu beschikbaar op Apple Arcade

Het universum van Little Nightmares breidt zich opnieuw uit met de release van de mobile game uit de franchise: Very Little Nightmares+, op Apple Arcade. De op puzzels gebaseerde titel is al genomineerd voor meerdere prijzen en komt nu naar Apple Arcade.

In dit sombere avontuur helpen spelers het meisje in de gele regenjas te ontsnappen uit het Nest, een mysterieus herenhuis vol gevaren en geheimen. Harten zullen sneller kloppen van de perfecte combinatie van griezelige muziek en verontrustende geluidseffecten. De kunststijl, ondersteunende 2D-personages en objecten maken dit een perfecte mix die je van begin tot eind verslaafd houdt.

Zowel fans van Little Nightmares als nieuwkomers die op zoek zijn naar een uniek en verontrustend puzzelspel kunnen hun hart ophalen bij Very Little Nightmares+ op Apple Arcade.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com