Verwen uw eetlust voor Gezocht: Dood met ‘Late Night Chow’ Kookserie

In de aanloop naar de release van Wanted: Dead op 14 februari, heeft 110 Industries vier nieuwe afleveringen van de in-universe kookshow, Vivienne’s Late Night Chow, vrijgegeven op YouTube. In de serie speelt Stephanie Joosten de rol van Vivienne Niemantsverdriet, die in Wanted: Dead, maar die een zeer kleurrijk vorig leven had als olympisch medaillewinnaar die beroemdheidskok werd.

Deze oude VHS-banden geven ons een kijkje in een personage dat stopte met koken en dingen ging assembleren die boem deden, en in het retro-futuristische universum waarin Wanted: Dead zich afspeelt. Natuurlijk laten ze je ook zien hoe je een kaaslasagne, een zoete bessencrumble, een ebi fry en pork tonkatsu maakt. Spelers die op zoek zijn naar meer kooktips kunnen op 14 februari genieten van de laatste aflevering in de Vivienne’s Late Night Chow-serie.

Wanted: Dead is een third-person actie liefdesbrief aan de zesde generatie videogameconsoles, die op Valentijnsdag 2023 uitkomt op PC, Xbox en PlayStation. De game combineert op vaardigheden gebaseerde zwaardgevechten, third-person cover shooting en coole finishers waarmee je inhoud kunt aanvullen met bloederige en brute stijl.

Wanted: Dead het hardcore DNA van die serie, met intelligente vijanden die je dwingen de systemen van het spel onder de knie te krijgen. Wanted: Dead dwingt spelers om te leren hoe ze combo’s, parries en de andere tools die het spel je geeft ten volle kunnen benutten om de onvermijdelijke klappen te incasseren die het spel uitdeelt. De beloning bestaat uit esthetisch verantwoorde gevechten van bloed en geweld en het gevoel van voldoening dat je krijgt als je een feilloze vechtmachine wordt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password