Vervolg op Star Wars Battlefront verschijnt in 2017

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat er volgend jaar een sequel komt van Star Wars Battlefront. Deze game naar alle waarschijnlijkheid verschijnen tussen april en december 2017. De nieuwe Battlefront game zal niet beperkt worden tot de eerste trilogie, maar zal ook delen uit de nieuwe films bevatten. Er is nog geen ontwikkelaar bevestigd voor deze game, maar naar alle waarschijnlijkheid zal DICE de ontwikkeling op zich nemen.

Star Wars: Battlefront was erg succesvol. Zo zijn er vorig jaar meer dan 14 miljoen exemplaren van Star Wars Battlefront verscheept. Electronic Arts liet verder ook nog weten dat het de komende jaren elk jaar een nieuwe Star Wars game zal gaan uitbrengen.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/star-wars-battlefront_td02-605x300_zpsqa7uynxv.jpg

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Lost Password