Vervolg op Deadly Premonition in de maak voor Switch

Tijdens de Nintendo Direct-uitzending is een vervolg op culthit Deadly Premonition aangekondigd, genaamd Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise.

De openwereld horrorgame verscheen eerder dit decennium al op Xbox 360 en PlayStation 3 en draait om een reeks moorden die in een klein stadje in de Verenigde Staten gepleegd worden. Spelers onderzoeken de moorden als FBI-agent Francis York Morgan. De droge humor en bizarre taferelen in de game worden vaak vergeleken met de cultserie Twin Peaks.

Deadly Premonition is ontwikkeld door Hidetaka ‘Swery65’ Suehiro. Later ontwikkelde hij games als D4: Dark Dreams Don’t Die en Lord of Arcana. Hij werkt al geruime tijd aan zijn nieuwe game The Good Life.

Nintendo laat ook weten dat het origineel sinds vandaag ook beschikbaar is op de Switch eShop. Deadly Premonition 2 zal “ergens in 2020” uit komen. Meer details over het vervolg zijn nog niet bekend.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password