Vertederende omgevingsverkenner Flutter Away komt vandaag naar pc en Nintendo Switch

Flutter Away, de gezellige natuurverkenningsgame van Runaway Play, trekt vandaag door de bomen op Nintendo Switch en PC via Steam!

Omarm de rustigere kant van het leven in het adembenemende Amazonewoud tijdens een vijfdaagse retraite als vlinderonderzoeker. Ontmoet allerlei knuffeldieren en noteer hun gewoonten en levensstijl in je handige dagboek, terwijl je meer leert over hun vriendelijke thuis in het bos. Documenteer alle schattige dieren, sierlijke vlinders en kleine insecten die zich in het Amazonegebied schuilhouden. Maak foto’s van elke vondst en noteer elke voetafdruk en vogelroep onderweg.

Verken de allure van geurende bloemen en bioluminescente paddenstoelen die glinsteren onder de nachtelijke hemel, terwijl je op zoek gaat naar insecten, kikkers en andere fascinerende wezens in het weelderige groen. Geniet van alles wat de natuur te bieden heeft als de dag overgaat in de nacht te midden van stromende watervallen en veelkleurige zonsondergangen. Zowel overdag als ’s nachts valt er veel te ontdekken!

Maak een nieuwe vriend in een verlegen Capybara en ontdek haar geheim terwijl je geniet van de vredige wildernis. Vind rust in eenzaamheid en voer taken uit in het tempo dat goed voelt op een kronkelend pad door de jungle. Ontdek verborgen verrassingen in het rustige bos. Maak optimaal gebruik van deze perfecte gelegenheid om even op adem te komen en te ontspannen voordat je weer terugkeert in de drukte van het gewone leven.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password