Versus Evil herfts Steam verkoop

Versus Evil, een van de grootste onafhankelijke uitgevers van videogames, heeft een COLOSSALE reeks kortingen op zijn hele catalogus aangekondigd in zijn nieuwste publisher sale op Steam.

Het meermaals bekroonde RPG-avonturenspel Pillars of Eternity II:Deadfire krijgt maar liefst 75% korting. Bestuur je schip op een gevaarlijke ontdekkingsreis door de uitgestrekte onontgonnen archipelregio Deadfire.

Ben jij de meester van het sluipen? Indie Arena Booth Winnaar voor ‘Best Streamable Game’ Eville is verkrijgbaar met een korting van 20%! Geïnspireerd door populaire social-deduction party games zoals Among us, verraad je vrienden en lieg je een weg naar de overwinning in een dorp vol moorden.

 

De veelgeprezen 2D stealth actie-avontuur parodie UnMetal is een waardige toevoeging aan elke Steam bibliotheek met een fatsoenlijke 60% korting. Help Jesse Fox te ontsnappen uit de gevangenis voor een misdaad die hij niet heeft begaan op een uitdagende, maar hilarische manier.

 

Welcome to the multiverse! Digital Dragons Nominee for ‘Best Indie Game’ The Hand of Merlin is available with a huge discount of 50% off. Master tactics and strategies in a tale of Arthurian legends and dark sci fi horror with this rogue lite turn-based RPG.

 

De winter komt eraan! Voel je de kou al? Waarom brrrr je jezelf niet mee naar de gezellige RPG Wintermoor Tactics Club? Een spel geïnspireerd door tactische RPG’s en visuele romans. Het is tijd om terug te keren naar High School met een royale aanbieding van 75% korting op het hoofdspel.

Webby award genomineerde single player RPG Cardpocalypse is een koopje met een beste nog huidige korting van 75%! Het is tijd om te proberen de wereld te redden! vrienden te maken, de regels te verdraaien en een Mega Mutant Power Pets Master te worden.

Het bord wacht op zijn volgende meester en dat zou jij kunnen zijn! Faeria is een prachtig gemaakt digitaal kaart- en turn-based strategiespel met 75% korting op het hoofdspel. Faeria daagt je uit met echt strategische kaartgevechten. Creëer je deck, vorm het slagveld en vecht voor de overwinning in een van de mooiste spellen op PC!

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password