Verspreid de liefde vandaag nog in KarmaZoo

Grootmoedige ontwikkelaar Pastagames en welwillende uitgever Devolver Digital kondigen met trots aan dat KarmaZoo – de vrolijke coöperatieve platformgame voor maximaal 10 spelers – nu verkrijgbaar is voor PS5, Xbox Series S|X, PC en Nintendo Switch. Pc-spelers kunnen de game tot 28 november ook op Steam kopen met 25% korting. Dat is Karma, baby!

KarmaZoo is een vrolijke, altruïstische co-op platformer waarin maximaal 10 willekeurige spelers of een groep vrienden kunnen samenwerken om uitdagingen te overwinnen en de meest waardevolle bron van allemaal te verdienen: Karma! Je zuurverdiende Karma kan vervolgens worden gebruikt om 50 vreemde, prachtige speelbare avatars vrij te spelen, elk met hun eigen eigenzinnige persoonlijkheid en unieke vaardigheden.

Maar dat is nog niet alles – KarmaZoo’s community-gedreven KarmaPass biedt een volledig gratis alternatief voor een traditionele ‘strijdpas’ waarin spelers op alle platforms Karma bundelen om voor iedereen nieuwe avatars vrij te spelen! De voortgang van KarmaPass kan worden bijgehouden op karmazoogame.com.

Of je nu een nieuwkomer bent in games of een doorgewinterde veteraan, je vindt er een gemeenschap die een gemeenschappelijk doel nastreeft. Beschikbaar in 22 talen, cross-platform spelen tussen PC en console, en privélobby’s om exclusief met vrienden te spelen, nodigen we jullie allemaal uit in de KarmaZoo!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password