De verschillen tussen Pokémon Sun en Moon worden uitgelicht in een nieuwe trailer

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven van Pokémon Sun en Moon waarin de verschillen tussen Pokémon Sun en Moon toont.
Verder zijn er vier nieuwe pokémon bekendgemaakt. Passimian, met de nieuwe ability Reciever, verschijnt alleen in Pokémon Sun. Oranguru, met de nieuwe aanval Instruct, verschijnt alleen in Pokémon Moon. Daarnaast heeft de eerder bekendgemaakte pokémon Rockruff twee evoluties gekregen: in Sun evolueert hij in Lycanroc (Midday Form), en in Moon in Lycanroc (Midnight Form).

Ook hebben Pikachu en Eevee beiden een Z-Move gekregen. In Pikachu’s geval is dat Catastropika, de sterkste aanval die Pikachu ooit heeft gehad. Eevee heeft beschikking tot Extreme Evoboost, die alle statistieken van Eevee met 2 verhoogt.

De populaire functie om personages aan te kunnen passen keert terug in Pokémon Sun en Pokémon Moon. Personaliseer de kleding, het kapsel en kleur van de ogen van je personage tijdens je avontuur in de regio Alola. Nu kun je zelf de kleur van je kleding veranderen zodat je eruit kunt zien zoals jij dat wilt bij het beleven van je avonturen.

Met de Pokémon Refresh-functie kun je jouw Pokémon verzorgen. Na een gevecht kunnen Pokémon er soms verfomfaaid en vuil uitzien. Met Pokémon Refresh kun je ze schoonmaken, verzorgen, Poké Beans voeren en zelfs statuscondities, zoals vergiftiging en verlammingen die ze hebben opgelopen tijdens de strijd, genezen. Pokémon die zijn verzorgd in Pokémon Refresh kunnen zich sterk aan je gaan hechten en zullen voor je door het vuur gaan in de strijd. Dit betekent dat ze soms aanvallen van vijandige Pokémon kunnen verhinderen of blijven doorgaan tot ze op het punt staan te bezwijken. Verzorg al je Pokémon goed in Pokémon Refresh, en ze zullen prima bondgenoten worden voor je avontuur.

Pokémon Sun en Moon verschijnen op 23 november voor de Nintendo 3DS.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password