Verpletter robot-dino’s en gooi gebouwen omver in Hammer of Virtue, nu verkrijgbaar op Steam

Hammer of Virtue, de actiegame die zich afspeelt in een volledig vernietigbaar futuristisch landschap van ontwikkelaar No Pest Productions, komt vandaag swingend uit op pc via Steam. Een PlayStation 5-versie zal in 2024 uit de puinhopen tevoorschijn komen om het huis met de grond gelijk te maken.

In het verhaal van de game wordt de mensheid geconfronteerd met een ernstige bedreiging door de schurkenorganisatie Scientific Freedom, die een uitgebreid arsenaal aan krachtvelden en cybernetische wezens bezit. De hoofdpersoon, gewapend met een indrukwekkende hamer en een vrijwel ondoordringbaar harnas, ontpopt zich als de beste hoop van de aarde op vrijheid.

Hammer of Virtue dompelt spelers onder in een levendige melee-actie-ervaring in 20 verschillende levels. Het moedigt creatieve gameplay aan door middel van een fysica-gebaseerde omgeving, die mogelijkheden biedt om elementen te gebruiken zoals het lanceren van bomen op vijanden, het laten neerstorten van huizen op tegenstanders of het katapulteren van verslagen vijanden naar verre dreigingen.

Knuppel knuppelzwaaiende robots, gepantserde beren en enorme T-Rexen die gebouwen in één keer omver kunnen werpen. Richt je op vijanden en ga de strijd aan door getimede richtingsaanvallen te beheersen, inkomende aanvallen te blokkeren en op het laatste moment te pareren, waardoor je tegenstanders open komen te staan voor verpletterende slagen die ze de lucht in sturen.

Roep versterking in met een split-screen co-op met 10 extra maps. Verpletter de slechteriken in chaotische harmonie of verander teamgenoten in geïmproviseerde massavernietigingswapens door ze naar vijanden te lanceren. Als je op zoek bent naar competitieve gameplay, ga dan naar split-screen deathmatches waarin elke speler het bevel voert over een klein leger en het tegen elkaar opneemt om de score te vereffenen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password