Verover het raster! Dreamnauts Studios en Gravity Game Arise kondigen hun partnerschap aan en de publicatie van het aankomende Tactical Bullet Hell RPG

Londen (Engeland) – Dreamnauts Studios (voorheen Playtra Games) en Gravity Game Arise (dochteronderneming van Ragnarok Online ontwikkelaar en uitgever, Gravity) hebben officieel hun partnerschap aangekondigd, en bevestigd dat hun nieuwste titel, Grid Force – Mask of the Goddess, zal worden gepubliceerd en gedistribueerd door Gravity Game Arise. Grid Force komt uit op Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC op 11 augustus 2022.

Grid Force is een grid-based bullet-hell RPG met een diverse cast, razendsnelle gevechten, en een diep verhaal dat zich aanpast aan je keuzes.

Spelers kruipen in de huid van Donna en stellen een team samen van maximaal 4 personages uit een grote cast die ze op hun reis hebben gerekruteerd. Vecht door golven van vijanden, versla uitdagende eindbazen en maak verhaal-veranderende beslissingen, spelers krijgen de vrije hand om het dream team van hun keuze te smeden. Er zijn tientallen personages die je kunt rekruteren, upgraden en waarmee je kunt samenwerken naarmate het verhaal vordert. Tijdens gevechten kun je snel van team wisselen om de ultieme synergie te creëren en het raster te veroveren.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password