Verover Gensokyo in RTS-demo The Touhou Empires, 1.0 komt naar PC in Q1 2024

 The Touhou Empires, de real-time strategy Touhou-fansgame van ontwikkelaar Neetpia en uitgever Phoenixx, gebaseerd op het community-gedreven Touhou-universum dat geliefd is bij miljoenen fans, zet een strijdplan uit op Steam voor pc in Q1 2024. Speel de demo (voorheen alleen beschikbaar op conventies) tijdens het Steam Strategy Fest van maandag 28 augustus tot maandag 4 september 2023.In de volgende toevoeging aan het uitgebreide Touhou-universum nemen favoriete facties van fans het tegen elkaar op in snelle tactische gameplay. Bestudeer de vijand, stel een aanvalsplan op en neem de mystieke wereld van Gensokyo over – het hele Touhou-rijk! Verzamel grondstoffen, bouw een machtig fort en vorm een onstuitbaar leger. Roep de hulp in van geliefde Touhou-helden met speciale vaardigheden die het spel veranderen.
Meer dan 30 Touhou-karakters!
Roep meer dan 30 geliefde Touhou-personages op, waaronder Reimu Hakurei en Marisa Kirisame, en gebruik hun krachtige spreuken om het tij van de strijd te keren. Reis door 20 levels in de verhaalcampagne op een zoektocht naar de bron van Gensokyo’s onrust tegen facties online met multiplayer schermutselingen waarbij maximaal zes spelers tegelijk kunnen meedoen aan free-for-all en 3v3 teamgevechten.
Kies uit favoriete facties
Heers met ijzeren vuist over Gensokyo! Kies uit verschillende Touhou-facties met verschillende speelstijlen en maak gebruik van verschillende voordelen terwijl je een strijdplan opstelt om de zwakke punten van de vijand uit te buiten. Kies voor een krachtig leger in het begin van de game met de Scarlet Devil Mansion, of maak je schuilplaats en vorm een ondoordringbare verdediging met de geavanceerde structuren van de Hakurei Shrine.
Beheers een leger met verschillende sterke punten
Beheer zowel de macro- als de microdynamiek op het slagveld en houd rekening met de voor- en nadelen van elk type eenheid om een leger samen te stellen dat de sterke punten van de tegenstanders kan counteren. Roep snelheid en aanvalskracht op met strijders te paard en versla de cavalerie met voetvolk dat met speren loopt. Richt dood en verderf vanuit de verte met boogschutters met een grote reikwijdte of roep de hulp in van toverspreuken om spreuken uit te spreken tegen oorlogvoerende vijanden.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password