Vernietig hordes spinachtigen in Kill it With Fire VR op 13 april

Kill It With Fire VR, de first-person spinnenjager van ontwikkelaar Casey Donnellan Games en uitgever tinyBuild, teistert digitale huizen via Meta Quest 2, SteamVR en PlayStation VR 1 & 2 op donderdag 13 april 2023, zoals vandaag te zien is in de Future Games Show.

Drommen achtpotige freaks hebben de buurt overgenomen. De enige manier om van ze af te komen? Alles platbranden. Ga op een spannende missie met een mix van actie, humor en vernietiging als verdelgers huizen bevrijden van angstaanjagende spinnen.
Rust een arsenaal uit met alles van vlammenwerpers tot shurikens en maak korte metten met deze griezelige kruipertjes. Begin de jacht met de vertrouwde spinnenzoeker om acht verschillende soorten van de niet-zo-kleine monsters op te sporen en ze uit te schakelen. Scan omgevingen op aanwijzingen, voltooi uitdagingen en verzamel upgrades. Door actie en puzzels te combineren met een procedureel gegenereerde omgeving wordt elke speelbeurt een nieuw avontuur.

Reis door een visueel verbluffende en grillige wereld vol spinachtige demonen. Een helder en kleurrijk palet helpt het griezelige aura van het sinistere ongedierte dat over het terrein zwerft te compenseren. De milde en sombere muziek in combinatie met verontrustende geluidseffecten zijn afgestemd op de algemene toon, en zorgen voor een meeslepende ervaring die zowel spannend als vermakelijk is.

Kill It With Fire VR komt donderdag 13 april 2023 naar Meta Quest 2, SteamVR en PlayStation VR 1 & 2. Het spel is nu beschikbaar op Steam voor PC voor €.14,99. Beide titels zullen Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans (Spanje), Nederlands, Russisch, Braziliaans Portugees, Japans, Koreaans en Vereenvoudigd Chinees taalondersteuning bieden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com