Vernietig de concurrentie in Ninjala Seizoen 12

Scherp je vaardigheden op het gebied van schroot verzamelen aan als Seizoen 12 van Ninjala vandaag van start gaat. GungHo Online Entertainment’s op kauwgom gebaseerde ninja-actiegame viert het Junk-thema met steampunk mode; een Shinobi Card met hoog risico en hoge beloning; en een klassiek tijdverdrijf met een shinobi-tintje dat naar het WNA Resort komt: Ninjala Fishing!

Haal wat Season 12 goodies binnen
Trek nu tot 26 april je beste luchtschipmode aan en gooi je lijn uit voor deze exclusieve items:

 

 • Snelle mode? Meer Junk Fashion: Een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe, maar je hebt nog nooit zulke outfits gezien in Ninjala. Trek op de schroothoop en steampunk geïnspireerde outfits aan (maar gooi ze niet weg) om te pronken met je junk couture.
 • Roll the Dice: de nieuwe “Gambler Card” Shinobi Card is perfect voor vechtersbazen die graag hun geluk testen. In tegenstelling tot de meeste Shinobi-kaarten die een vast effect hebben, geeft de Gambler Card een ander effect telkens als je respawnt.
  • Als je wint, kun je een volledige herlading van je Gum Ninjutsu of zelfs een krachtig Super Armor ontvangen.
  • Als je niet zoveel geluk hebt, kun je alles verliezen door debuffs die je Ninjutsu lading afvoeren of je bewegingssnelheid verminderen.
  • Er is zelfs een kans om helemaal geen effect te krijgen!
 • Meer dan één manier om vis te vangen: Pak je viskoffer en ga naar het WNA Resort, waar je nu kunt gaan ‘Ninjala vissen’. Je kunt je lijn uitwerpen in elk groot water, inclusief de oceaan of de meren rond het resort. Probeer drie soorten vissen uit, elk met hun eigen tactiek en uitdagingen:
  • Pole-and-Line Fishing plaatst u in een duw-en-trek situatie tegen de vis met behulp van een dobber. Let goed op uw dobber; zodra deze diep onder water wordt getrokken, haalt u uw lijn binnen en haakt u uw vangst aan de haak. Wees gewaarschuwd: sommige vissen zijn lastig en zullen de boot schudden om je te foppen.
  • Bij surfvissen (aas) gaat het erom synchroon met de vis te bewegen. Hoewel je nog steeds moet letten op aanbeten en op het moment dat je je lijn binnenhaalt, is de sleutel het heen en weer bewegen van je hengel met de bewegingen van de vis. Als je de vis wilt uitputten en snel wilt vangen, kun je de spanning van je lijn verhogen, maar dan lever je in op duurzaamheid.
  • Surf Fishing (Lure) is vergelijkbaar met Surf Fishing (Bait), maar in plaats van vis aan de oppervlakte te azen, moet je je aas op de juiste diepte houden om je prooi te lokken.
 • Bouw de ultieme visuitrusting: Je kunt nu visuitrusting kopen in de Shinobi Shop, waaronder vishengels, vishengels en aas. Mix en match deze stukken voor nieuwe manieren om grotere en betere vissen te vangen. Hengels hebben elk hun eigen mogelijkheden, zoals het verlagen van het uithoudingsvermogen van de vis of het toekennen van combinatiebonussen. Bepaalde vissen kunnen alleen worden gevangen met het juiste aas, dus houd in de gaten wat er in je takeldoos zit.
 • Vang ze allemaal: Elke speler krijgt een soortencatalogus, een “Aquapedia”, om de vissen die hij al dan niet heeft gevangen bij te houden. Kijk op de viskaart voor tips over waar andere spelers grote of zeldzame vissen hebben binnengehaald om je Aquapedia aan te vullen.
 • Beloningen binnenhalen: Voltooi vismissies – inclusief wekelijkse uitdagingen – voor extra beloningen zoals aas, onderzoekspunten, Jala en meer.

 

Vieren door professioneel te gaan
De Fishing Release Celebration Campaign begint in Seizoen 12 met speciale evenementmissies en gratis aas dat wordt gegeven bij de aankoop van vishengels. Het aas komt overeen met het type hengel dat is gekocht.

Toegewijde vissers kunnen genieten van maandelijkse vistoernooien, waaronder het allereerste “Horse Mackerel Tournament”. Tot 1 februari kunnen spelers in alle regio’s deelnemen aan het toernooi via de Evenementen-optie in het visportaal in de game. Hooggeplaatste spelers ontvangen een gelimiteerde badge. De beste 2.000 spelers kunnen hun kansen om zeldzame vissen te vangen vergroten door een speciaal “Gumchi” aas te gebruiken.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password