Vermintide 2’s Next Career Is Out Now On All Available Platforms

Vandaag heeft Fatshark de vierde carrière van Sienna, the Necromancer uitgebracht op Steam, Xbox en Playstation.

Sinds het gevecht met haar tweelingzus Sofia heeft Sienna nieuwe duistere magie waarmee ze de doden kan opwekken. De Necromancer heeft twee nieuwe wapens – de Soulstealer Staff en de Ensorcelled Reaper – en de mogelijkheid om haar eigen leger van skeletten aan te sturen om haar te helpen in de strijd.
Sinds 2018 heeft Vermintide 2 vijf extra avontuurlijke mapcampagnes, twee spelmodusuitbreidingen en momenteel vijf DLC-carrières uitgebracht, met meer content in de toekomst.

De Necromancer is te koop op Steam als standalone DLC met alleen de carrière en haar nieuwe wapens , of als bundel met extra upgrades met karakterskins, hoeden en andere cosmetica.  De carrière is alleen als bundel verkrijgbaar op Xbox One en Playstation 4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password