Vermintide 2 viert zesde verjaardag door versus alpha te openen voor alle gamebezitters

Vandaag vierde Fatshark de zesde verjaardag van Warhammer: Vermintide 2 zijn zesde verjaardag met het openen van de deuren van hun nieuwe alpha-versie van Versus, beschikbaar voor alle bezitters van de game op Steam.

Vermintide 2: Versus geeft spelers een nieuwe kans om te spelen in Fatsharks nieuwe PvP+E spelmodus, met teams met de helden uit de geliefde Ubersreik Five en Skaven-specials.

Versus is een asymmetrisch 4v4 PvP+E speltype waarin de Ubersreik Five het opnemen tegen AI-vijanden en maximaal 4 door spelers bestuurde Skaven-specials. Teams wisselen van kant en strijden om punten over meerdere secties en rondes.

Daarnaast doen alle platforms mee aan de jaarlijkse jubileumuitdagingen van de game, met een speciale kaart voor de adventuremodus en een nieuw portretframe waarmee spelers hun personages kunnen uitrusten.

Het jubileumevenement en de Steam-only Versus alfatest lopen van 7 tot 18 maart voor alle bezitters van Warhammer: Vermintide 2.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password