Vermijd hersenetende Zeeks in Top-Down Survivalavontuur HumanitZ in Steam Early Access vandaag

HumanitZ, de door zombies geteisterde top-down survivalgame met open wereld en RPG-elementen van ontwikkelaar Yodubzz Studios en Freedom Games, ontsnapt vandaag aan de beet op pc’s via Steam Early Access.

Kom elke gevaarlijke dag door in een wereld die steeds verder uit elkaar valt. Red de mensheid van de rand van uitsterven door grondstoffen te zoeken en verdwaalde ‘zeeks’ af te weren. Of zoek rust in de chaos door te boeren, vissen, jagen en de gevaren van een sombere realiteit te vermijden.

Pas je survivor aan met extraatjes, statistieken en vuurwapens. Langzame, slingerende zeeks kunnen je overweldigen door hun aantal, terwijl je voor andere zeeks meer vaardigheid en een duidelijke strategie nodig hebt om ze uit te schakelen. Baan je een weg door een vervlogen beschaving, navigeer door verwarde, donkere wildernis en afbrokkelende gebouwen in verlaten steden met een verscheidenheid aan voertuigen en steeds veranderend weer.

Knutsel alles wat je nodig hebt, van levensreddende uitrusting tot belangrijke verbruiksgoederen. Bouw een veilig huis vanaf de grond of maak van een verlaten gebouw een thuis dat je kunt gebruiken om je volgende zet te plannen. Werk je alleen terug naar de top van de voedselketen of stijg op in online multiplayer met een team van maximaal vier survivalaars, die allemaal hopen dat vandaag niet hun laatste is.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password