verkoopcijfers Witcher 3: Wild Hunt gestegen door populaire Netflix-serie

De verkoopcijfers van het spel The Witcher 3: Wild Hunt zijn dankzij de Netflix-serie The Witcher met 554 procent gestegen in de Verenigde Staten. Het was al bekend dat The Witcher 3: Wild Hunt van het succes van Netflix-serie profiteert. Tijdens het hoogtepunt van The Witcher 3 speelden er meer dan honderdduizend spelers tegelijkertijd de game op Steam. Nu blijkt dat de game afgelopen december 554 procent meer verkocht is dan het jaar daarvoor.

Daarnaast gaan er ook hardnekkige geruchten de ronde dat twee favoriete personages uit de games en boeken naar het tweede seizoen naar The Witcher-serie komen. Het gaat om Lambert en Coën, die in minstens drie afleveringen een rol spelen. Volgens de geruchten gaat Paul Bullion, die eerder een rol had in Peaky Blinders, in de schoenen stappen van Lambert. Yasen Atour zal de rol vertolken van Coën. Deze acteur was eerder te zien in series als Dark Heart en Strike Back. Het tweede seizoen van The Witcher speelt zich volgens geruchten af in Kaer Morhen. In de boeken is dat ook de plek waar Lambert en Coën zich bevinden. Naast de games was er ook een stijging in de verkoop van de boeken van The Witcher. Die verkoopcijfers waren 562 procent hoger vergeleken met 2018.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password