Verken verspreide rijken in nieuwe update voor The Pegasus Expedition

Fulqrum Publishing en Kalla Gameworks kondigen vandaag aan dat Scattered Empires – de eerste grote Content Update voor verhaalgedreven, sci-fi grand strategy titel The Pegasus Expedition nu beschikbaar is via Steam, GOG.com en Epic Games Store. De gratis update introduceert Scenario’s, een gloednieuwe manier voor spelers om het spel te ervaren.

Scenario’s bieden een meer vrije en traditionele sandbox 4X spelervaring, los van de verhalende structuur van de verhaalcampagne van het spel, waarbij elk nieuw scenario nieuwe doelen en settings biedt.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password