Verken Seattle in Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Hardsuit Labs en Paradox Interactive hebben een halfuur aan gameplay van Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 uitgebracht.

De beelden zijn van een demo die op E3 en Gamescom achter gesloten deuren werd getoond. In de beelden is te zien hoe er een missie wordt gespeeld. Daarnaast vertelt creative director Ka’ai Cluney meer over het spel.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 is het vervolg op de klassieke pc-rpg uit 2004, dat weer gebaseerd was op de populaire tabletop rpg. De game speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan. De game moet in maart 2020 uitkomen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password