Verken Nieuw-Zeeland in Way of the Hunter – nieuwe DLC Matariki Park is vandaag uit

Ontdek de adembenemende schoonheid van Nieuw-Zeeland, van watervallen tot rustige stranden, en de unieke en diverse wilde dieren, waaronder sambarherten en Himalayatahr in de nieuwe DLC Matariki Park van Way of the Hunter – nu uit!

Daarnaast is het nieuwe Map Pack 2 voor Way of the Hunter nu ook verkrijgbaar. Het Map Pack 2 bevat het Outfits Pack en twee nieuwe regio-DLC’s – de eerste is Matariki Park (nu uit!). De tweede nieuwe regio-DLC is beschikbaar in de zomer van 2024.
Matariki Park DLC – Overzicht
Welkom in Matariki! Matariki Park is een wereld op zich, met meren, dammen, stranden, dichte bossen, steile heuvels, verborgen spelonken, rivieren en regenwouden. Het biedt een grote verscheidenheid aan biomen en wilde dieren, van wilde varkens en geiten die uniek zijn voor Way of the Hunter’s New Zealand, tot wilde eenden en Sika herten. Geniet van alle dieren die de afgelopen eeuwen zijn geïntroduceerd en er hun nieuwe thuis van hebben gemaakt.

Way of the Hunter – Map Pack 2
Het Way of the Hunter Map Pack 2 bevat twee nieuwe regio-DLC’s. Elke nieuwe kaart is 64 vierkante kilometer groot en bevat nieuwe wilde dieren, verhalen en functies. De eerste nieuwe regio is al uitgebracht: Matariki Park laat je Nieuw-Zeeland verkennen met een gloednieuw verhaal, veel nieuwe diersoorten en een premium draagbare tribune. De tweede nieuwe regio DLC verschijnt in de zomer van 2024.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password