Verken een geheel nieuwe Monster Hunter: World op GeForce NOW

Vergeet de stout of aardig lijst, we hebben de nieuwe games lijst die naar de cloud komt deze GFN donderdag, aangevoerd door Capcom’s veelgeprezen Monster Hunter: World.

Ga op een episch avontuur naar de Nieuwe Wereld als onderdeel van de 5e Vloot en slacht woeste monsters af om nieuwe uitrusting te maken en het op te nemen tegen nog grotere monsterlijke beesten. Dit is de nieuwste Capcom-titel in de cloud, na Monster Hunter Rise, Dragon’s Dogma en meer, allemaal speelbaar op meerdere apparaten met hoge prestaties.

En vergeet niet de nieuwste update voor de populaire open-wereld actie-RPG Genshin Impact te bekijken. Leden kunnen kennismaken met twee gloednieuwe personages en andere updates ervaren tijdens het nieuwe Fontinalia Festival-evenement.

Begin het vakantieweekend met de lijst van 11 nieuwe games om te streamen:

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password