Verken de straten van Shibuya op pc – NEO: The World Ends with You nu verkrijgbaar op STEAM

Square Enix maakt bekend dat NEO: The World Ends with You nu via STEAM verkrijgbaar is voor pc. Pc-spelers die deze hooggeprezen action role-playing game aanschaffen ontvangen een aantal speciale in-game bonussen die hen op weg helpen bij de gevechten die in Shibuya’s Underground wachten. Om de lancering op STEAM te vieren, krijgen pc-spelers die NEO: The World Ends with You aanschaffen vóór 18:00 uur op 25 oktober 2022 een korting van 25%.
NEO: The World Ends with You is het vervolg op de geliefde action RPG The World Ends with You, en verplaatst spelers naar de levendige straten van Shibuya in Tokio, waar ze als hoofdrolspeler Rindo deelnemen aan de ‘Reapers’ Game’, een ‘spel’ waarin op leven en dood wordt gestreden. Samen met vele stijlvolle en gedenkwaardige personages moet Rindo het hart van Tokio verkennen om de mysteries te ontrafelen achter dit sinistere spel, waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt.

NEO: The World Ends with You verscheen in 2021 voor PlayStation®4, Nintendo Switch™ en de Epic Games Store, en is nu verkrijgbaar op STEAM. Spelers die de game aanschaffen voor pc ontvangen als speciale  in-game bonussen de Legendary Threads Set en Reapers’ Game Survival Set.

De Legendary Threads Set bevat vijf stuks uitrusting, elk met een unieke bonus:

  • Legendary Headphones – Vijanden laten veel vaker items vallen
  • Legendary Tank Top – Verhoogt de aanvalskracht aanzienlijk
  • Legendary Shorts – Verkort de tijd dat de drager is neergeslagen
  • Legendary Sneakers – Verhoogt de bewegingssnelheid tijdens gevechten
  • Legendary Music Player – Verhoogt de HP aanzienlijk

De Reapers’ Game Survival Set bevat diverse in-game items:

  • Pin: UFO Rescue – Houd de knop ingedrukt om de HP van je team langzaam te herstellen
  • Threads: Virupaksa Hoodie – Verhoogt de HP aanzienlijk
  • CD: Twister (NEO Mix) – Voegt deze song toe als muziekoptie in het hoofdmenu

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password