Verken de kust: Nieuwe Way of the Hunter DLC Aurora Shores komt uit op de 23e!

Word op 23 februari afgestudeerd aan de Wildlife Trooper School! Bescherm de natuurlijke hulpbronnen van Aurora Shores terwijl je de ongerepte natuur verkent en kies uit een brede selectie jachtuitrustingen om de beste trofeeën te scoren – Alaska en al zijn natuurlijke wonderen wachten op je. Ervaar de adembenemende landschappen van Alaska en de diverse wilde dieren in de komende uitbreiding voor Way of the Hunter: Aurora Shores!

De Aurora Shores DLC voor Way of the Hunter komt op 23 februari 2023 naar de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Als pas afgestudeerde Wildlife Trooper is het jouw missie om de natuurlijke hulpbronnen van de regio te behouden. Dompel jezelf onder in de ongetemde wildernis en kom 14 verschillende diersoorten tegen, van Kodiak Beren tot Roosevelt Elanden en meer. Als trooper is het aan jou om het delicate ecosysteem te beheren door de populatie van bepaalde soorten onder controle te houden ten gunste van andere. Ontdek de diverse schoonheid en de open wereldhabitats van Aurora Shores, van groene graslanden tot hoge bergtoppen en weelderige regenwouden. Ondanks de strenge winter in Alaska biedt de regio het hele jaar door adembenemende landschappen. Verken de Nianuk Rise pieken en het uitgestrekte Aivuk Rainforest, en laat je betoveren door de idyllische charme van deze unieke wildernis.

Gratis DLC-content beschikbaar
Met de Aurora Shores DLC komt een gratis content patch voor de Way of the Hunter basisgame, die een nieuwe wapen klasse introduceert: Kruisbogen! Dit zijn de perfecte wapens om geruisloos te jagen zonder andere dieren in de buurt te storen.

Ook helemaal gratis is de UTV DLC, die op 19 januari is uitgekomen, claim je gratis ritje hier:
Steam: https://thqn.net/woth-utv-steam
Xbox: https://thqn.net/woth-utv-xbox
PlayStation: https://thqn.net/woth-utv-psn

Way of the Hunter – Aurora Shores komt binnenkort uit op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S voor een SRP van € 9,99. Het basisspel van Way of the Hunter is vereist om te spelen. Way of the Hunter is verkrijgbaar voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S voor een SRP van € 39,99.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password