Verhoog land, bouw nederzettingen en leid je beschaving naar de overwinning in ‘These Doomed Isles’, lancering 25 september op Steam Early Access

Word een god, creëer een nieuwe wereld en verdedig je beschaving tegen rovers, natuurrampen en mythische gedrochten in These Doomed Isles, een survival city-builder met roguelike deckbuilding-mechanics, die op 25 september uitkomt op Steam Early Access.

Uitgegeven door Fireshine Games, het indie-uitgeversteam achter onder andere Core Keeper en Shadows of Doubt, lanceert These Doomed Isles in Early Access met drie speelbare goden – Cernunnos, de Keltische god van de natuur; Plutus, de Griekse god van de rijkdom; en Acan, de Maya-god van de wijn – elk met hun eigen unieke eenheden, gebouwen, kaarten en vaardigheden. Tijdens de Early Access-periode zullen er nog meer speelbare goden worden geïntroduceerd, voordat de game in 2024 met 1.0 wordt gelanceerd.

In These Doomed Isles moeten spelers eilanden bouwen, nederzettingen bouwen en de gebeden van hun volgelingen beantwoorden om hen naar de overwinning te leiden in strategische run-based gameplay. Creëer je kaartspel om krachtige synergieën te ontdekken die je volgelingen overvloedige oogsten kunnen brengen of verwoesting over je vijanden kunnen laten neerdalen.

Spelers kunnen These Doomed Isles vandaag nog uitproberen door in These Doomed Isles te springen: The First God, een prolooghoofdstuk met Cernunnos, de Keltische god van de natuur. Begin je reis in These Doomed Isles: The First God en zet je voortgang over naar de Early Access-versie van These Doomed Isles als die volgende maand uitkomt.

SPELFUNCTIES:

  • Eilanden oprichten – In deze survival city-builder ben jij een god die nederzettingen op eilanden moet bouwen en verdedigen. Gebruik je krachten om grondstoffen te oogsten, onderdak te bieden aan je volgelingen en je nederzetting te beschermen tegen aanvallen, plagen, hongersnood en meer. Plaats land om uit te breiden, maar pas op voor wat er achter de horizon loert…
  • Gebruik de kracht van een god – Gebruik de unieke krachten van elke god en maak gebruik van krachtige kaarten om je beschaving te laten overleven. Laat meteoren regenen op indringers of wakkert een storm aan om ze op zee te laten zinken. Stapel krachtige statuseffecten op elkaar om ervoor te zorgen dat je vijanden wel twee keer nadenken voordat ze weer binnenvallen.
  • Bouw je nederzetting – Bouw huizen voor je volgelingen, beheer zorgvuldig hun behoeften en geef ze de gereedschappen die ze nodig hebben om de door jou gecreëerde omgeving te exploiteren.
  • Oogstkaarten – Beheer je deck om ervoor te zorgen dat je kunt gedijen (of op zijn minst overleven) tot de volgende oogst. Ontdek krachtige synergieën met meer dan 250 kaarten om mee te spelen.
  • Overleef – Overleef jij deze gedoemde eilanden? Sta voor steeds grotere uitdagingen als golven indringers en machtige bazen al je harde werk ongedaan proberen te maken, je nederzetting tot puin slaan en je volgelingen verpletteren die in hun weg durven te staan. Leer van je mislukkingen en perfectioneer je strategieën om de gebeden van je volgelingen te voltooien en zegevierend te heersen.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password