Verhalende sciencefictionpot Fort Solis is nu uit op PS5 en PC

Ontwikkelaar Fallen Leaf kondigt in samenwerking met Dear Villagers aan dat hun filmische sciencefictionavontuur Fort Solis nu uit is op PlayStation 5 voor €29.99 en op pc via Steam voor €24.99. De game is nu te pre-orderen en komt op 26 oktober naar de Mac via de Mac App Store en Steam.
In Fort Solis kruip je in de huid van ingenieur Jack Leary, terwijl hij de langste nacht van zijn leven doorbrengt op een geïsoleerde mijnbasis op Mars. Verken het station Fort Solis in je eigen tempo en verzamel aanwijzingen uit de bunkers, laboratoria, bemanningsverblijven en het ruwe, stormachtige oppervlak om het mysterie op te lossen van wat er met de vermiste bemanning is gebeurd.

Fort Solis maakt gebruik van de kracht van Unreal Engine 5 en biedt een meeslepende setting in de diepste uithoeken van de ruimte. Fort Solis heeft een eersteklas crew met Red Dead Redemption 2-hoofdrolspeler Roger Clark, Troy Baker (The Last of Us, Death Stranding) en Julia Brown (The Last Kingdom, World on Fire). Fort Solis dompelt je onder in een hard sciencefictiondrama zonder camerabewegingen, laadtijden of HUD. Fort Solis is geïnspireerd door titels als Firewatch en Until Dawn en biedt een hybride stukje media, met de nadruk op vertelling en onderdompeling. Fort Solis wordt verteld in vier hoofdstukken en kan worden gebinged in één intense sessie, of hoofdstuk voor hoofdstuk worden afgespeeld zoals een Netflix-serie.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password