Verdedig de Aarde: Xenos Survivors – Epische gevechten tegen buitenaardse horden beginnen over een paar weken!

Vandaag kondigt de in Duitsland gevestigde ontwikkelingsstudio Reija de aanstaande release aan van Defend Earth: Xenos Survivors. Over een paar weken zal Defend Earth: Xenos Survivors, dat als DEFCON: Xenos in Early Access begon, zijn officiële release op Steam.

Deze aangrijpende top-down roguelike neemt spelers mee naar een wereld waarin de mensheid geconfronteerd wordt met een existentiële bedreiging. In het jaar 2058 wordt de aarde geteisterd door een welig tierende buitenaardse invasie. Spelers kruipen in de huid van een elite soldaat van de DEFCON: Xenos eenheid, met als taak de mensheid te verdedigen.

Actievolle en uitdagende gameplay
Defend Earth: Xenos Survivors biedt spelers een spannende actie-ervaring. In elke run moeten spelers gevaarlijke buitenaardse hordes afweren om de aarde te beschermen. Bij elke run kun je nieuwe voorwerpen vrijspelen die het individuele arsenaal van de spelers geleidelijk uitbreiden.

Motiverend progressiesysteem
Met tientallen speelbare agenten die gedurende het spel kunnen worden vrijgespeeld, biedt Defend Earth: Xenos Survivors een ruime keuze aan unieke personages met verschillende vaardigheden en krachten. Spelers hebben de mogelijkheid om hun favoriete agenten te kiezen en ze bij elke run verder aan te passen. Bovendien zorgt het progressiesysteem voor de voortdurende ontwikkeling van elk personage.

Korte en intense runs
Defend Earth: Xenos Survivors wordt ook gekenmerkt door de snelle runs, die in minder dan 20 minuten kunnen worden voltooid. Deze speelduur maakt korte en intense spelsessies onderweg mogelijk.

Verschillende spelmodi
Het spel biedt verschillende modi waarmee spelers de moeilijkheidsgraad kunnen aanpassen en het beloningssysteem kunnen verhogen. Of het nu gaat om de uitdagende single-player campagne, het voltooien van coöperatieve missies met vrienden, of het opnemen tegen andere spelers in de competitieve multiplayer modus, Defend Earth: Xenos Survivors biedt diverse spelmogelijkheden voor elk type speler.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com