Verbijsterende trailer onthuld voor mysterieuze first-person puzzel Viewfinder

Op de Future Games Show is vandaag een nieuwe trailer onthuld van Viewfinder, een mysterieus first-person puzzelavontuur ontwikkeld door SOS (Sad Owl Studios) en uitgegeven door Thunderful. De trailer laat meer zien van de breinbrekende mechanica van Viewfinder, waarbij je de werkelijkheid opnieuw vormgeeft om raadsels op te lossen. Viewfinder komt naar de PlayStation 5 als launch exclusive voor de console en naar de pc in 2023.
In Viewfinder verken je een mooie en leuke wereld vol mysterie. Foto’s, schilderijen, schetsen, screenshots en posters kunnen in de wereld worden geplaatst om een weefsel van de werkelijkheid te worden, waardoor de omgeving om je heen opnieuw vorm krijgt. Dit unieke mechanisme speelt met perceptie en ontwikkelt zich in verrassende richtingen, waardoor spelers uitgedaagd worden bij elke nieuwe puzzel die ze tegenkomen.

De nieuwe trailer laat slechts enkele van de creatieve puzzeloplossingsmogelijkheden zien die de unieke mechanismen van Viewfinder ontsluiten, en geeft ons de eerste hints naar het verhaal dat ten grondslag ligt aan de surrealistische en intrigerende wereld van de game. En alsof dat nog niet genoeg is, zit er ook nog een kat in!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com