Veranderingen, tijd om het spel te spelen Eternal Return!

Kakao Games en Nimble Neuron onthullen een geheel nieuwe manier om Eternal Return te spelen. Met Seizoen 3 in het vooruitzicht, heeft Eternal Return een geheel nieuwe set vaardigheden, Mutant Packs, prestaties en mechanieken toegevoegd die spelers kunnen verkennen in het nieuwste seizoen van deze geliefde MOBA.

Sommige testpersonen van Eternal Return zijn niet langer gebonden aan hun eigen kostuums. Gooi de deuren van je verbeelding open, probeer nieuwe kleding uit en zie hoe proefpersonen hun ding kunnen doen in een verscheidenheid aan geheel nieuwe outfits. Deze skins zijn te vinden in de season pass van Eternal Return, waaronder: Widriana skin, 9x extra nieuwe skins en twee nieuwe proefpersonen – Katja en Charlotte – die speelbaar zullen zijn tijdens seizoen drie.

Maar er komt meer dan alleen nieuwe kleding naar Eternal Return in het nieuwste seizoen. Er worden nu achievements toegevoegd om spelers te helpen hun voortgang in het spel bij te houden. Deze worden opgedeeld in vijf categorieën: Overleven, Wapens, Gebieden, Jagen/Verzamelen en Speciaal, om spelers te helpen hun successen te catalogiseren en te vieren terwijl ze hun strijd voortzetten om de ultieme overlever te worden.

Spelers duiken terug in de strijd, maar neergehaald worden betekent niet het einde! Er zijn nieuwe speciale vaardigheden toegevoegd aan Eternal Return, waardoor degenen die zijn neergehaald een broodnodige tweede kans krijgen. Spelers kunnen deze nieuwe vaardigheden gebruiken om het tij op het slagveld te keren en hun vijanden uit te roeien. En als spelers op zoek zijn naar een oppepper, kunnen ze naar de Levensboom van het hotel gaan, die zijn rentree maakt in het derde seizoen van Eternal Return. Mijn de Boom om speciale materialen te verkrijgen en krachtige voorwerpen te maken om het speelveld gelijk te maken!

Op verkenning? Spelers kunnen op Mutant Packs jagen die over het hele eiland verschijnen. In tegenstelling tot de Bears en Wolves Packs, zullen deze Mutant Packs vanaf nacht 1 verschijnen en drie nieuwe soorten mutanten bevatten: Kip, Zwijn en Wilde Hond. Er zullen niet alleen Packs zijn die spelers kunnen vinden, er zullen ook Attendance-events verschijnen gedurende het derde seizoen en deze bevatten een reeks nieuwe beloningen, waaronder: Data boxes, Data fragments, Boosters, A-Coin, event NP, Tokens en Emotes/Profiles.

Eternal Return voegt ook de modus Color Blind toe en spelers kunnen alles aanpassen, van het vijandelijke team tot wilde dieren. De gezondheidsbalken van bondgenoten kunnen ook worden geoptimaliseerd in de ‘Color Customization’-instellingen, waarmee ze kunnen experimenteren vanaf de lancering van Seizoen 3.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password