Verander je herinneringen om het heden te veranderen in RE:CALL, dat in januari verschijnt van de maker van Evan’s Remains.

Vandaag nodigt Whitethorn Games je uit om diep in je geest te duiken, want ze kondigen vandaag aan dat RE:CALL op 17 januari 2023 uitkomt voor pc, Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Steam! RE:CALL is de nieuwste titel van Matías Schmied, ontwikkelaar van de visual novel/puzzel-platformer Evan’s Remains, en laat spelers op een letterlijk geestverruimend avontuur gaan, waarbij het veranderen van de herinneringen van de hoofdpersoon het heden op onverwachte en nuttige manieren kan veranderen.

In RE:CALL beginnen spelers aan een visueel romanachtig avontuur door de herinneringen van het speelbare personage. Door middel van flashbacks heeft de hoofdpersoon de macht om zijn herinnering aan gebeurtenissen uit het verleden te veranderen om het heden onmiddellijk te beïnvloeden. Een bewaker met een lichte hoofdwond kan de toegang tot een deur versperren, maar wat als de hoofdpersoon een andere methode gebruikt om erlangs te komen in plaats van de steen die hij de eerste keer gebruikte? Los puzzels op, verander de harten en gedachten van vrienden en vijanden en geef de toekomst opnieuw vorm!
De belangrijkste kenmerken van RE:CALL zijn:

  • Memoirs of a Player: Duik in een episch avontuur met 10 unieke personages, elk met hun eigenaardigheden en relaties met de protagonist.
  • Een vlinder slaat zijn vleugels uit…: Het verleden veranderen heeft onmiddellijke gevolgen in de toekomst. Gebruik deze vreemde kracht om uit een fabriek te ontsnappen, een misdaad op te lossen en van je tegenstanders te winnen!
  • True Detective: De omstandigheden rond de krachten van de protagonist zijn doordrenkt van mysterie. Start een onderzoek om erachter te komen wie erachter zit!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password