Venom DLC komt naar Marvel’s Midnight Suns op 23 februari; 40% korting op bepaalde platformen, Game Trial nu beschikbaar

Vandaag onthulden 2K en Marvel Entertainment een nieuwe trailer voor de tweede post-launch DLC van Marvel’s Midnight Suns – Redemption – met de monsterlijke Venom! De DLC is verkrijgbaar als losse aankoop of als onderdeel van de Marvel’s Midnight Suns Season Pass (inbegrepen bij de Legendary Edition). Elke DLC brengt een nieuwe rekruteerbare held en voegt drie nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de Abbey en een selectie nieuwe skins en outfits voor de held toe. Zodra je een held hebt gerekruteerd, wordt hij als permanent lid aan je rooster toegevoegd en kun je hem meenemen op missies, zijn vaardigheden aanpassen en vriendschappen sluiten buiten de gevechten om.

In Redemption voegt Venom – de dodelijke samensmelting van Eddie Brock en een buitenaardse symbiont – zich op 23 februari bij de Midnight Suns als rekruteerbare held om het onrecht dat hij onder de demonische invloed van Lilith heeft begaan recht te zetten. Redemption bevat drie nieuwe verhaalmissies die voortborduren op de eerste DLC, die de dreiging van vampieren op New York City introduceerde. Spelers zullen het unieke onderzoeksproject Whisper Web van Venom willen bouwen, dat de tactische opties voor de Intel-bron uitbreidt.
Naast de vandaag onthulde trailer voor Venom, is Marvel’s Midnight Suns voor een beperkte tijd verkrijgbaar met 40% korting.

Beperkte Deal-dates voor Marvel’s Midnight Suns:

  • Xbox (Microsoft Store): 40% korting op Enhanced en Legendary edities van 7 februari tot 20 februari
  • PlayStation (PlayStation Store): 40% korting op Enhanced en Legendary edities van 15 februari tot 1 maart, alleen voor PlayStation Plus-abonnees
  • Steam: 40% korting op alle edities van 16 februari tot 2 maart

Daarnaast, voor degenen die de eerste uren van het spel willen uitproberen, is de Marvel’s Midnight Suns Game Trial beschikbaar voor alle spelers op Xbox Series X|S, en is beschikbaar voor PlayStation Plus Premium spelers op PlayStation 5. Voor de Game Trial ga je naar de winkelpagina van Marvel’s Midnight Suns op je console en selecteer je de optie Trial.

Als je de Game Trial start, begint de periode van drie uur op Xbox Series X|S en twee uur op PlayStation 5 voor PlayStation Plus Premium-spelers. De tijdslimiet telt elk moment dat het spel open is; nadat je de proefperiode hebt bereikt, krijg je de optie om de winkelpagina van het spel te bekijken.

Voor pc-spelers is Marvel’s Midnight Suns (Standard Edition) ook gratis uit te proberen als onderdeel van een All-Access Weekend op Steam van donderdag 16 februari om 10:00 AM PT tot zondag 19 februari om 9:59 AM PT. Om na het All-Access Weekend te kunnen blijven spelen, moet je het spel kopen.

Alle vorderingen en aankopen die je tijdens het Game Trial- en All-Access Weekend hebt gedaan, worden overgezet naar het volledige spel als je het hebt gekocht.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password