Vengeful Guardian: Moonrider ontketent vandaag cyborg ninja furie op PC en consoles

Uitgever The Arcade Crew (Infernax, Young Souls, Blazing Chrome) en ontwikkelaar JoyMasher (Blazing Chrome) ontvouwen vandaag Vengeful Guardian: Moonrider, een retro-geïnspireerde actieplatformer die de strijd van een cyborg ninja tegen meedogenloze totalitairen volgt, op pc, Nintendo Switch en PlayStation-consoles voor € 16,99. Behendige ninja’s kunnen tot 25 januari 10 procent besparen op de pc-, Switch- of PlayStation-versie van de game door zich in te zetten voor de blade.

De lanceringstrailer van vandaag belichaamt het klassieke tijdperk van gaming dat Vengeful Guardian: Moonrider in herinnering door middel van een live-action weergave van de ninja in de hoofdrol. De clip toont de cyborg die bekend staat als Moonrider terwijl hij deserteert van de onderdrukkende krachten waartegen hij moest vechten en zich richt op wraak en een onwrikbare bescherming van het volk. Bekijk de trailer van vandaag en maak kennis met de onverwachte held die het opneemt tegen overweldigende kansen en een rivaliserende groep verwoestend sterke supersoldaten.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password