Vengeance Is Mine komt in 2014 naar PC en consoles

110 Industries is verheugd te onthullen dat haar aankomende mech combat titel, Vengeance Is Mine, in de maak is en in H1 2024 naar de PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC zal komen.

In Vengeance Is Mine kruipen spelers in de huid van Gabriel Jaeger, die op brute wijze is geëxecuteerd door drie tijdreizigers die teruggaan naar 1664, om een oud stuk technologie te bemachtigen waarmee ze de Deacon kunnen bedienen – een vervallen militaire installatie die begraven ligt onder de straten van Nieuw-Amsterdam. Charles Jaeger, die nu de volledige controle over de Deacon heeft, roept zijn kudde bijeen om hun spirituele leider Robert Wright te ontmoeten voorbij de horizon van ruimte en tijd. Zijn enige probleem is Gabriel. Gabriel, die het er maar net levend vanaf brengt, heeft de controle over het prototype van het HYDRA mech-pak en is klaar om wraak te nemen.

Genadeloze melee mech-gevechten worden aangevuld met een mechanisme voor tijdmanipulatie dat een unieke draai aan de gevechten geeft. Dankzij de mogelijkheden van het HYDRA mech-pak kan de speler de tijd versnellen en naar nietsvermoedende vijanden knipperen, of de tijd terugspoelen om combo’s aan te passen of aan de dood te ontsnappen. HYDRA heeft ook een op energie gebaseerd projectielwapen waarmee je vijanden op afstand kunt aanvallen.

Ervaar al het bloedvergieten in Vengeance is Mine op een moordende soundtrack, met muziek van Queen, Giorgio Moroder en Stefanie Joosten. Moroder en Joosten zijn voor het eerst samengekomen en hebben hun legendarische talenten ingezet om de titelsong voor de game op te nemen, wat een werkelijk epische track oplevert.

“We zijn enthousiast om aan te kondigen dat Vengeance Is Mine in 2023 zal worden voltooid en in H1 2024 zal lanceren,” zegt Sergei Kolobashkin, Creative Director bij 110 Industries. “We zijn gefascineerd door de vorderingen. Soleil is het beste team ooit voor deze klus met mensen van Sekiro: Shadows Die Twice en Final Fantasy XV die ook meewerken aan de game.”

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password