Veel geluk en plezier wachten in Overwatch 2’s Year of the Rabbit-seizoensevent

Het is tijd voor vuurwerk, lekker eten en kleurrijke kostuums, want Lunar New Year is aangebroken! Het Year of the Rabbit-seizoensevent begint op 17 januari voor Overwatch 2 en brengt nieuwe skins om te verzamelen, feestelijke maps die de feestdag vieren en de terugkeer van fan-favoriete arcadegevechten. Je verdient ook gratis beloningen als je inlogt, speelt en je favoriete streamer bekijkt op Twitch.

Feestelijke maps en speltypen keren terug
Ga naar Lijang Tower waar vuurwerk de hemel verlicht en spring in arcadegevechten als onderdeel van ons Lunar New Year-evenement, waaronder Capture the Flag, Capture the Flag Blitz en Bounty Hunter.

Capture the Flag is een hectisch en leuk speltype waarbij je de vlag van je tegenstander moet veroveren terwijl je ervoor moet zorgen dat zij niet hetzelfde doen.

Je kunt deelnemen aan het seizoen 2023 voor Competitive Capture-The-Flag dat al begonnen is. Coördineer met je team en speel voor een toppositie op het leaderboard en verdien Competitive Points om gouden wapens voor je favoriete helden vrij te spelen.

Capture the Flag Blitz is een snelle versie van de Capture the Flag arcade brawl. De vlaggen worden in het midden van de kaart geplaatst. Verwacht snelle beslissingen en snelle tactieken om ervoor te zorgen dat je team aan het langste eind trekt!

Tot slot kun je tijdens het Year of the Rabbit-seizoen de intense free-for-all brawl Bounty Hunter spelen. Wie als eerste een tegenstander kan doden, krijgt een bounty toegewezen. Terwijl ze de bounty zijn, verdienen ze nog meer punten als ze extra kills krijgen. Ga op jacht naar de bounty om deze naar jou over te dragen, maar pas op: je kunt zelfs door muren en vloeren heen gezien worden als er een bounty op je hoofd staat! Kun jij overleven als je het middelpunt van de belangstelling bent in dit intense speltype?

Verdien unieke beloningen als je inlogt en speelt
Tijdens het Year of the Rabbit-evenement kun je ook nieuwe beloningen verdienen, waaronder het 2023 Year of the Rabbit Player Icon, alleen al bij het inloggen! Er zijn nieuwe evenementuitdagingen, belonende bonuscosmetica en Battle Pass XP als je één van onze Lunar New Year brawls speelt. Voltooi vier van de beschikbare event challenges om de Kkachi Echo Legendary Skin te verdienen!

Ontvang de beste wensen op Twitch
Vier Year of the Rabbit met je favoriete streamers die live zijn op Twitch en verdien een overwinningspose en Legendary skin voor Moira uit onze Lunar New Year-collectie.

Kijk twee uur lang met je gekoppelde Battle.net-account om The Lion Roars Victory Pose voor Moira te verdienen, kijk dan nog eens vier uur en verdien de Masked Dancer Legendary skin voor Moira.

Year of the Rabbit sluit het tweede seizoen van Overwatch 2 af. Seizoen 3 zal boordevol nieuwe content zitten. We kunnen niet wachten om het jullie te laten zien. We wensen je geluk, vrede en een gelukkig nieuwjaar!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password