Vechtende hockeyactie op steam met Goons: Legends & Mayhem Demo nu beschikbaar

Spelers krijgen vandaag de kans om aan de slag te gaan met Firestoke en RageCure Games’ Goons: Legends & Mayhem van Firestoke en RageCure Games, met een nieuwe demo die nu beschikbaar is in de aanloop naar de volledige release van de game op pc, PlayStation, Xbox en Switch in 2024. In navolging van titels als Mario Strikers en Windjammers brengt Goons: Legends & Mayhem cartooneske vechtactie naar de ijshockeysport, met leuke multiplayerwedstrijden waarin waanzinnige speciale vaardigheden voor een vleugje over-the-top gekte op het ijs zorgen.

Goons ondersteunt 1-6 spelers voor maximaal 3 vs 3 wedstrijden: Legends & Mayhem is een ijshockeyactiegame met verschillende PvE- en PvP-modi, waaronder een volledige verhaalcampagne. Spelers kunnen kiezen uit acht personages die zijn onderverdeeld in 3 klassen: de aanvallende scherpschutter, de verdedigende enforcer en de wingman, een wildcard die zich kan richten op het ondersteunen van het team of die de tegenstanders constant dwars kan zitten. Elk personage heeft zijn eigen speciale vaardigheden, waaronder explosieve mijnen, tegenstanders bevriezen in een ijsblok en teleporteren. Dit voegt een cartoonesk knokelement toe aan deze ijshockeytitel waarin teamwork de sleutel tot succes is.

Goons: Legends & Mayhem neemt spelers mee op een afwisselende reis over ijsbanen in bossen tot drijvende ijsbanen op zee op piratenschepen terwijl ze proberen de missie van de Grand Mascoteer om ijshockey voor iedereen te ruïneren te stoppen. Tijdens dit avontuur komen spelers eindbazen tegen die ze moeten verslaan, verzamelobjecten, upgrades en coole cosmetische unlockables.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password