Vecht voor je guild met krachtige magische vaardigheden in Fairy Tail

Na de onthulling op het podium van de Tokyo Game Show 2019, maken KOEI TECMO en ontwikkelaar GUST Studios met plezier meer bekend over hun komende magische JRPG, Fairy Tail.

Fairy Tail is gebaseerd op de gelijknamige, best-selling manga- en anime-serie van Hiro Mashima en volgt het betoverende plot van de “The Grand Magic Games”-verhaallijn. De game laat spelers de spannende afleveringen van deze populaire verhaallijn opnieuw beleven – of voor het eerst beleven. Naast de verhalen die eerder werden verteld in de manga en anime, kunnen spelers ook genieten van nooit eerder vertoonde verhalende content en quest-elementen.

In de loop van hun reis, kunnen spelers hun eigen party vormen door te kiezen uit meer dan tien iconische personages, inclusief de vuurdraakdoder Natsu Dragneel, de hemelse magiër Lucy Heartfilia, de ijsmagiër Gray Fullbuster, de elfenkoningin ‘Titania’ Erza Scarlet en de jonge luchtdraakdoder, Wendy Marvell. Met deze schat aan guild members om voor hun party te rekruteren, kunnen spelers hun eigen droomteam vormen – eventueel zelfs met onwaarschijnlijke bondgenoten – voor hun eigen, unieke avontuur.

De vlammende en intense magische gevechten uit de serie komen op adembenemende wijze tot leven inFairy Tail, waarbij de buitengewone personages uiteenlopende soorten magie kunnen gebruiken. Bekende acties uit de serie zetten het scherm in vuur en vlam, terwijl personages als Natsu van modus kunnen veranderen – bijvoorbeeld naar de verbluffende Lightning Fire Dragon Mode! Daarnaast kunnen sommige guild members tijdens gevechten ondersteuning bieden, inclusief de Fairy Tail Guild Master, Makarov Dreyar, die kan worden opgeroepen om krachtige hulp te verlenen.

In Fairy Tail zullen party-leden door het voltooien van gevechten en quests niet alleen in level stijgen, het versterkt ook de relaties tussen personages en resulteert in opties om het guild te upgraden en uiteindelijk de ‘Guild Rank’ te verhogen – waardoor spelers uitdagendere missies kunnen aannemen om uiteindelijk het beste guild in Fiore te worden!

Fairy Tail verschijnt in 2020 voor de Nintendo Switch, Playstation 4 en PC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password