Vecht tegen Eldritch Waifus in de demo van Sucker for Love: Date to Die For, nu beschikbaar op Steam

Er hangt liefde in de lucht! Of is dat de geur van naderend, geestverruimend onheil? Eh, hetzelfde.

Vandaag hebben de freaky mensen van indie horroruitgever DreadXP en ontwikkelaar AkaBaka een demo uitgebracht voor de Lovecraftiaanse datingsimulator Sucker for Love: Date to Die For.

Het vervolg op het veelgeprezen Sucker for Love: First Date, Date to Die For bevat een “Shadow over Innsmouth”-spin, waarin de nieuwe hoofdpersoon Stardust gevangen wordt genomen door sekteleden terwijl ze de vreemde gebeurtenissen in haar woonplaats Sacramen-cho onderzoekt. Gevangen in het ruisende, pulserende, golvende hart van het bos, is haar enige hoop om uit het labyrint te ontsnappen het vreemde paarse spreukenboek van de sekteleden. Eenmaal geopend, laat ze Rhok’zan vrij, De Zwarte Geit van het Bos!
De Sucker for Love: Date to Die For demo toont de eerste 20 minuten van deze subversieve en bizarre kijk op het visual novel dating genre.

Dit vervolg is een oprechte liefdesbrief aan Lovecraftiaanse horror, anime uit de jaren ’90 en old-school dating sims en probeert de meest memorabele en nostalgische aspecten van beide getrouw te herscheppen. Het richt zich op het vaak verwaarloosde deel van Lovecrafts verhalen: de tastbare gekken en monsters onder invloed van goden, in tegenstelling tot de eldritch goden zelf.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com