Vecht als als lid van de First Order in het nieuwste LEGO Star Wars: The Force Awakens DLC-levelpakket

Warner Bros. heeft vandaag de release aangekondigd van het First Order Siege of Takodana levelpakket, de nieuwste downloadbare content voor de LEGO Star Wars:The Force Awakens Season Pass.

Het First Order Siege of Takodana levelpakket biedt de fans een nieuwe kijk op de bloedstollende aanval op het kasteel van Maz Kanata. Spelers kunnen nu het oude bouwwerk van Takodana bestormen vanuit het perspectief van de First Order en in de huid kruipen van de kwaadaardige Kylo Ren, en deze krijger van de duistere kant gebruiken om te strijden tegen vijanden en op zoek te gaan naar Rey en BB-8, in een poging om het verzet voorgoed te verslaan.

Speelbare/vrijspeelbare personages en voertuigen zijn onder andere: Kylo Ren, FN-1044 (stormtrooper), Jashco Phurus, Rosser Weno, Stormtrooper Officer, Strono Tuggs, Thromba, Laparo, Jakku Freighter (volledig voertuig), Jakku Freighter (microgevechtsvoertuig)
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password