Vans komt met Nintendo collectie

Vans en Nintendo werken samen aan een uitgebreide collectie schoenen, kleding en accessoires. Vans presenteert exclusieve graphic prints, met op 8-bits geïnspireerde kunst en personages uit Super Mario Bros., Duck Hunt, Donkey Kong en Legend of Zelda, en een assortiment dat geïnspireerd is op de eerste console van Nintendo, het Nintendo Entertainment System (NES). Deze begeerde collectie is vanaf 3 juni verkrijgbaar in maten voor volwassenen en kinderen.

Voor een complete retrolook van top tot teen wordt het Vans x Nintendosamenwerkingsverband doorgevoerd tot in de kleding en accessoires voor dames en heren. T-shirts, rugzakken, tassen, sokken en hoeden met de twee merken worden aangeboden in prints die terugvoeren naar Classic-schoenen.

De Vans x Nintendo-collectie is verkrijgbaar voor alle gamers in de hele wereld, met beschikbaarheid in de Verenigde Staten vanaf vrijdag en in de rest van de wereld in het vervolg van de maand. Reis door de warp zone en bezoek vans.eu/nintendo om te bestellen of voor een winkel bij jou in de buurt.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/FA16_Nintendo_KeyFootwearStylesGroup_All-ELEVATED_zpsnzilgjr9.jpg

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password