Vane voegt zich vandaag bij het Granblue Fantasy Versus: Rising-rooster in de V1.30-update

De in Tokio gevestigde uitgever en ontwikkelaar van videogames Cygames heeft aangekondigd dat ze op de update versie 1.30 hebben uitgebracht voor Granblue Fantasy Versus: Rising (GBVSR), ontwikkeld door Arc System Works voor de platforms PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Deze update bevat het nieuwe speelbare personage Vane en content uit Shadowverse.

Versie 1.30 update

Versie 1.30 is uitgebracht op 2 april en bevat het speelbare personage Vane en de Shadowverse Premium Avatar Set. Daarnaast zijn er aanpassingen gedaan aan het gevechtssysteem, personages en meer. Raadpleeg voor meer informatie de patch notes op de officiële GBVSR-website.

Inhoud update

Speelbaar personage: Vane
Shadowverse Premium Avatarset
Balansaanpassingen (zowel algemeen als personage-specifiek)
Kleine bugfixes
Vane als speelbaar personage toegevoegd aan de lijst!

Vane is nu verkrijgbaar als DLC-karakter. Deze toevoeging aan het rooster bevat een Premium Avatar van Vane, die spelers aanmoediging en gameplaytips geeft als ze hem als partner kiezen. Ook inbegrepen is de Weapon Cutout van Treuer Krieger, waarmee spelers het uiterlijk van het wapen van hun Avatar kunnen aanpassen in Grand Bruise!

Vane is een krachtige vechtersbaas die gespecialiseerd is in middellange- en langeafstandsaanvallen. Hij kan het grote bereik van zijn hellebaard gebruiken om aanvallen uit te voeren die zowel visueel als fysiek verbluffend zijn. Hij kan niet alleen enorme schade aanrichten, maar hij heeft ook speciale bewegingen waarmee hij vijandelijke slagen kan weerstaan voordat hij zelf een tegenaanval uitvoert.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password