Vampire: The Masquerade – Justice lanceert 2 november voor Meta Quest Platforms en PlayStation VR2

Fast Travel Games heeft vandaag aangekondigd dat Vampire: The Masquerade – Justice, de first-person virtual reality adventure RPG die zich afspeelt in het World of Darkness verhaaluniversum, op 2 november 2023 op Meta Quest 2, Meta Quest 3 en PlayStation VR2. Pre-order de game nu in de Meta Quest of PlayStation Store voor 10% korting en een unieke skin voor de handgemaakte kruisboog.
In Vampire: The Masquerade – Justice gaan spelers op pad om het mysterie achter de moord op hun vader te ontrafelen en een gestolen relikwie op te eisen in de donkere onderbuik van Venetië, Italië. Als Justice, een vampier van de Banu Haqim-clan, volgen spelers een gruizig hoofdverhaal, beginnen ze aan verschillende zijmissies en voeren ze unieke dialoogopties uit om de daders op te sporen.

Tijdens het spel kunnen spelers hun vampier Disciplines gebruiken om te jagen en verborgen te blijven voor de maatschappij. Disciplines kunnen in de game worden gekocht via XP, zodat spelers hun speelstijl verder kunnen aanpassen. Disciplines zijn onder andere:

  • CLOAK OF SHADOWS: Besluip vijanden, ga op in de omgeving en word bijna onzichtbaar.
  • CAULDRON OF BLOOD: Een krachtige maar luidruchtige aanval. Laat het bloed van je slachtoffers koken tot ze aan hun einde komen. Zeer pijnlijk. Zeer waarschijnlijk dodelijk.
  • SCHADUWTRAP: Plaats een portaal naar de onderwereld op de grond, sluit het dan op slachtoffers en sleept ze mee de vergetelheid in.

Vampier: The Masquerade – Justice is de tweede VR-titel die zich afspeelt in de World of Darkness, het gedeelde verhaaluniversum met Vampire: The Masquerade, Werewolf: The Apocalypse, Hunter: The Reckoning en meer.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password