Valkyrie Profile: Lenneth – nu verkrijgbaar voor PlayStation-consoles

Square Enix maakt bekend dat Valkyrie Profile: Lenneth nu digitaal verkrijgbaar is voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Fans en nieuwkomers kunnen deze geliefde klassieker nu spelen op moderne systemen en genieten van zijn baanbrekende, combo-gebaseerde vechtsystemen en diepe, vertakkende verhaal dat is geworteld in de Noorse mythologie. Deze definitieve versie van de game heeft verschillende quality of life-updates gekregen, zoals een terugspoelfunctie, de mogelijkheid om op elk moment te saven en visuele presets. Zo kunnen zowel fans als nieuwkomers op de best mogelijke manier van de game genieten.

Fans van de Valkyrie-serie zullen ook genieten van Valkyrie Elysium , het nieuwste deel in de serie dat eerder dit jaar verscheen voor PS5, PS4 en pc via STEAM. Een gratis demo van deze game is nu beschikbaar voor PS5 en PS4, de opgeslagen gegevens van de demo zijn overzetbaar naar de volledige game. Valkyrie Profile: Lenneth is ook inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition van Valkyrie Elysium.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password